Verlaagd BTW-tarief voor warmtepomp, bij Geothermie Vanlerberghe natuurlijk

26.03.2024

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmingsoplossing voor uw nieuwbouwproject? Bij Geothermie Vanlerberghe helpen we u graag om het maximale voordeel te halen uit het verlaagd BTW-tarief voor warmtepompen. Met een BTW-tarief van slechts 6% voor de installatie van warmtepompen, is dit het perfecte moment om te investeren in duurzame verwarmingstechnologie├źn.

Ontdek het verlaagd BTW-tarief voor warmtepomp (nieuwbouw)

Waarom is het verlaagd BTW-tarief voor warmtepompen zo belangrijk? Sinds 1 januari geldt dit tarief niet meer voor zonnepanelen, maar gelukkig blijft het wel van kracht voor warmtepompen. Dit betekent dat u kunt profiteren van aanzienlijke kostenbesparingen bij de installatie van een warmtepomp in uw nieuwbouwwoning. Bij Geothermie Vanlerberghe begrijpen we hoe belangrijk het is om deze troef in de kijker te zetten en u te helpen bij het realiseren van een energiezuinige woning.

De voordelen van een warmtepomp

Het installeren van een warmtepomp in uw nieuwbouwproject biedt tal van voordelen, waaronder een aanzienlijke verlaging van uw energierekening en een verminderde CO2-uitstoot. Bovendien zorgt een warmtepomp voor een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door. Bij Geothermie Vanlerberghe staan we klaar om u te begeleiden bij het vinden van de juiste geothermische oplossing voor uw specifieke behoeften. Zelf installeren wij geen warmtepompen, onze expertise ligt in het voorzien van hoogwaardige boringen die nodig zijn voor de installatie van warmtepompen en andere geothermische systemen. Dit onderscheidt ons als toonaangevende specialisten in geothermische energie.

Contacteer ons voor meer info

Of u nu op zoek bent naar informatie over het verlaagd BTW-tarief voor warmtepompen, advies nodig heeft over geothermische oplossingen voor uw nieuwbouwproject, of professionele boringen wilt laten uitvoeren, Geothermie Vanlerberghe staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een duurzame en energie-effici├źnte woning. Wacht niet langer en profiteer van het verlaagd BTW-tarief voor warmtepompen bij nieuwbouw en geothermische installaties met Geothermie Vanlerberghe. Samen bouwen we aan een groenere toekomst.