Onze aanpak

Voor de aanvang van de werken

OFFERTE
L
OFFERTE

Na een offerteaanvraag contacteren wij u voor de nodige gegevens, op basis van deze gegevens bekomt u van ons een correcte prijsopgave.

INPLANNING
L
INPLANNING

Indien u akkoord gaat met de offerte wordt er door ons een werkfiche opgesteld en krijgt u zo snel mogelijk een uitvoeringsdatum.

CONTROLE OP DE WERF
L
CONTROLE OP DE WERF

Naar aanloop van de uitvoeringsdatum komt er een medewerker langs om de werf na te zien. Hier wordt gekeken of er geen hinder is voor de geothermische boormachine, voldoende stelplaats is en indien nodig wordt er bekeken of er ondergrondse leidingen aanwezig zijn. U zult hierover meer informatie terugvinden op de offerte. Deze persoon zal ook de locaties van de boorputten uittekenen.

Bij aanvang van de werken

AANKOMST
L
AANKOMST

Op de afgesproken datum komen wij bij u langs om de werken uit te voeren. De geothermische boormachine en het nodige materiaal blijven op de werf tot deze is afgewerkt. Indien uw project meerdere dagen in beslag neemt kunt u erop rekenen dat wij de werf iedere avond proper nalaten.

UITVOERING BORINGEN
L
UITVOERING BORINGEN

De werken zelf worden door ons zo proper mogelijk uitgevoerd. In samenspraak met de klant kunnen wij instaan voor het verwijderen van de boorresten.

UITVOEREN GRAAFWERKEN EN PLAATSEN VERBINDINGEN
L
UITVOEREN GRAAFWERKEN EN PLAATSEN VERBINDINGEN

Na de boringen worden de graafwerken uitgevoerd en de verschillende geothermische sonde’s met elkaar verbonden. Dit door middel van collectorputten of het Tichelmann-systeem.

ONTLUCHTEN LEIDINGEN & DRUKTEST
L
ONTLUCHTEN LEIDINGEN & DRUKTEST

Na plaatsing van het leidingnet worden deze gevuld met een water/glycol mengeling en ontlucht. Daarna wordt de installatie onder druk geplaatst en verzegelt.

Ons Doel

Wij streven ernaar om de werken uit te voeren volgens de regels der kunst. De correcte berekening en plaatsing van het verticaal captatienet verlaagt het verbruik van uw woning. Wij zorgen dat u het beste rendement uit uw installatie zult halen!

Interesse? Of heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en wij zorgen voor een snelle opvolging!